Kezdőlap

Írta: Monori Polgárőrség

IFJÚ POLGÁRŐR feliratú pólóikban, mellényükben sokszor láthatják fiatal bűnmegelőzőinket feltűnni városi rendezvényeken, kerékpáros szolgálatokban. Az év eleje óta már több száz órát teljesítő ifjú polgárőröknek nemcsak szolgálatokból jutott ki a nyáron, hanem megérdemelt pihenést, szórakozást, játszva tanulást is biztosított nekik egyesületünk.
Júliusban négynapos szakmai táborozásra nyílt lehetőségük. A 14 fiatalt 4 felnőtt kísérte el a kiruccanásra. Köztük volt Naszvadi László és Zsigovics József, a két tagozatvezető illetve Nagy Zoltán is, a Monori Polgárőr Közhasznú Egyesület elnöke, aki igencsak szívén viseli az új tagozat működését. Felesége, Nagyné Vadász Ildikó- aki ugyancsak polgárőr- vállalta még a kísérő szerepet.
Az ország egyik legszebb környékén, a Balatonnál tölthettek el pár felejthetetlen napot együtt. A különféle szórakozásokon, a látványosságok megtekintésén kívül a gyerekek belepillanthattak a balatonlellei rendőrök, polgárőrök munkájába is. Sokat tanulva, tapasztalva, új ismeretekkel gazdagon folytatják tovább ifjú polgárőr tevékenységüket. Igazi csapatként, melyben a tábor nagy segítséget nyújtott.

Kapcsolódó képgaléria

Kategória: